Gluten Free Cookies

עוגיות ללא גלוטן

2024, AprMatania Markovich
רכיבים:

  • 1 כוס קמח שקדים
  • 1/4 כוס קמח קוקוס
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן קוקוס, מומס
  • 1/4 כוס דבש או סירופ מייפל
  • 1 ביצה, טמפרטורת החדר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס ללא גלוטן

הוראות:

  1. מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערת ערבוב, טורפים יחד קמח שקדים, קמח קוקוס, סודה לשתייה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. בקערה נפרדת, טורפים יחד שמן קוקוס מומס, דבש או סירופ מייפל, ביצה ותמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. מוסיפים בהדרגה את החומרים הרטובים לחומרים היבשים, תוך כדי ערבוב עד שנוצר בצק.
  5. מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס עד לפיזור אחיד בכל הבצק.
  6. בעזרת כף או כף עוגיות חלקו את הבצק לכדורים והניחו אותם על תבנית האפייה המוכנה.
  7. משטחים בעדינות כל עוגייה בכף היד.
  8. אופים בתנור שחומם מראש במשך 10-12 דקות, או עד שהשוליים מזהיבים.
  9. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה כמה דקות לפני שמעבירים אותן לרשת להתקררות מלאה.
  10. תהנה מעוגיות השוקולד צ'יפס הטעימות שלך ללא גלוטן!


העוגיות האלה מושלמות לסיפוק השן המתוקה שלך תוך הקפדה על תזונה נטולת גלוטן. אל תהסס להתאים אישית את המתכון על ידי הוספת אגוזים, פירות יבשים או תערובות אחרות לבחירתך!

מאמרים נוספים

הערות (0)

אין הערות למאמר הזה. היו הראשונים שמשאירים הודעה!

השאירו הודעה

שימו לב: הערות חייבות לעבור אישור לפני הפרסום